KAHTALI ESNAFTAN BAHAR KALKANI’NA 100 BİN TL DESTEK

KAHTALI ESNAFTAN BAHAR KALKANI’NA 100 BİN TL DESTEK

Kahta'da, 2 ağabeyi ile beraber esnaflık yapan Metin Karakuş, Bahar Kalkanı Harekatına destek olmak için Türk Silahlı Kuvvetlerine 100 bin TL bağışta bulundu.

İki ağabeyi ile beraber, baba mesleği olan pastanecilik ve susam işleme tesisi ile ilçede hizmet veren Metin Karakuş, Türk Silahlı Kuvvetleri Geliştirme Vakfına yerli ve milli olan Siha ve hava savunma sistemlerinde kullanılmak üzere 100 bin liralık para bağışında bulunduğunu söyledi.

Dükkanının bulunduğu caddede dev Türk Bayrağı asan Metin Karakuş, Türk Silahlı Kuvvetlerine nasıl bir katkı sunabilir diye ağabeyleri ile istişare ettiğini belirterek, “Mamulunuz, geçen günlerde 36 tane şehit haberi aldık. Millet olarak bizi yaraladı. Çok üzüldük. Bu durumdan dolayı ağabeylerimle beraber devletimize, askerimize nasıl bir katkı sağlarız, elimizden ne gelebilir diye düşünürken yerli ve milli olan İha ve Siha’larımızın kahraman ordumuza asker kardeşlerimize faydalarını görmemezlikten gelemezdik. Bizim de bir katkımız olsun diye Türk Silahlı Kuvvetleri Geliştirme Vakfına yerli ve milli olan Siha ve hava savunma sistemlerinde kullanılmak üzere 100 bin liralık para bağışında bulunduk.

yardim-2.jpg

Bizleri bu seviye getiren Rabbimize ve devletimize şükürler olsun. Biz bize düşeni yerine getirmek için elimizden geleni yaptık ve yapmaya devam edeceğiz.  Bugün ve bugünden sonra da  şanlı ejdadımızın varisleri olduğumuzu göstereceğiz. Gelecek nesillere de aktaracağız. Rabbim ülkemizi ve devletimizi daim eylesin. Dini üzerine sabit kılsın.” Diye konuştu.

 

Esnaftan SİHA ve İHA için TSK’ya büyük bağış

Esnaftan SİHA ve İHA için TSK’ya büyük bağış

İlgili Haberler

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum