Kahta’daki Yetimler İftarda Buluştu

Kahta’daki Yetimler İftarda Buluştu

Adıyaman’ın Kahta ilçesindeki 400 yetim iftarda bir araya geldi.

Kahta İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Derneği (İHH) tarafından, Dünya Yetim Günü dolayısıyla ilçede bulunan 400 yetim için iftar programı düzenlendi. Programa katılan ailelere bin TL bayram harçlığı, sonradan adreslerine teslim edilmek üzere birer adet gıda kolisi ve çocuklara çeşitli oyuncaklar hediye edildi.
 Bir düğün salonunda düzenlenen iftar programı Kur'an-ı Kerim okunmasıyla başladı. Ramazan ayının 15. günü Dünya Yetim Günü çerçevesinde ilçedeki yetimlere yönelik iftar programı düzenlediklerini belirten İHH Kahta Temsilcisi Mahmut Çelebi, amaçlarının hem yetimlerle hem de anneleriyle bir nebze de olsa onlarla beraber olduğumuzu hissettirmek olduğunu söyledi.

 Çelebi, “Yetim ailelerimize el uzatmak amacıyla elimizden geleni yapıyoruz. Programa katılan ailelerimize bin TL bayram harçlığı, sonradan adreslerine teslim edilmek üzere birer adet gıda kolisi ve çocuklarımıza çeşitli oyuncak hediyelerimiz oldu. Programda katkısı bulunan gönüllülerimize ve hayırsever kardeşlerimize şükranlarımızı sunarız. Allah hepinizden razı olsun.” Dedi.

Haber: Hüseyin Türkoğlu

2-001.jpeg

whatsapp-image-2024-03-25-at-19-22-28.jpeg

mahmut-celebi-001.jpg

yonetim-001.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.