Kahta’daki Su Kesintisi Vatandaşı Mağdur Ediyor

Kahta’daki Su Kesintisi Vatandaşı Mağdur Ediyor

Kahta’da 2 gündür akmayan içme suyu nedeniyle halk tepkili.

Damlacık Köyü mevkiinde ilçenin içme suyunun karşılandığı ana isale hattında meydana gelen patlamadan dolayı yaşanan su kesintisi, halkı mağdur etmeye devam ediyor.

Halk, 2 günden beridir ne ibadet, ne temizlik ne de temel ihtiyaçlarını karşılamadığı için haber merkezimizi arayarak tepki gösteriyor.

Vatandaşlar gündelik su ihtiyaçlarını giderebilmek için bakkal ve marketlere gitmek zorunda kalıyor.

Kahta Belediyesi yetkilileri ise arızanın giderilmesi için onarım çalışmalarının bittiğini en kısa zamanda suların ilçeye geleceğini söyledi.

Belediye Başkan Yardımcısı Yavuz Turan tarafından yapılan açıklamada, “İlçemizin içme suyunun sağlandığı ana şebeke hattında meydana gelen patlama dolayısıyla ilçemizde bir gün su kesintisi meydana gelmiştir. Ekiplerimiz tarafından arızanın giderilmesi için onarım çalışmaları yapılarak sorun giderilmiştir. Damlacık Köyü mevkiinde yaşanan arıza giderilmiş olup ilçe merkezine su verilmiş. Ana depo ve ilçe merkezindeki ana şebeke borularının boşalmış olması sebebiyle evlere su gecikmeli gelebilir. Arıza nedeniyle halkımızın göstermiş olduğu duyarlılıktan ötürü teşekkür eder, Yaşanan mağduriyetten dolayı tüm halkımızdan özür dileriz ”dedi.

Haber: Hüseyin TÜRKOĞLU

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
10 Yorum