KAHTA’DA PAZAR ESNAFINA SICAK ÇORBA İKRAMI

KAHTA’DA PAZAR ESNAFINA SICAK ÇORBA İKRAMI

Kahta'da, Cumartesi Pazarı ve Marangozcular Sitesindeki esnaf ve vatandaşlara çorba ikramı yapıldı.

Sabahın erken saatlerinde çorba dağıtımına başlayan Yeniden Refah Partisi Kahta ilçe teşkilatı, esnaf ve vatandaşların sıcak ilgisiyle karşılaştı.

Pazarda tezgahlarını açan esnaf ve sabahın erken saatlerinde pazara gelen vatandaşlar sıcak çorba ikramından dolayı memnun olduklarını söyledi.

Sabahın erken saatlerinde sıcak çorbalarını yudumlayan vatandaşlar, soğuk kış gününde böyle bir uygulamayı hayata geçiren Yeniden Refah Partisi Kahta İlçe Teşkilatı Başkanı Murat Saydam ve ekibine teşekkür etti.

Paylaşmanın kültürümüzdeki önemine dikkat çeken Yeniden Refah Partisi Kahta İlçe Teşkilatı Başkanı Murat Saydam, “Kültür ve medeniyetimizin bir parçası da paylaşmaktır. Geleneğe bağlı ama yeniliğe de açık bir medeniyetin evlatlarıyız. Bizler her daim esnafımızın, üreticimizin ve vatandaşlarımızın yanında olduk.  Bu anlamda bu soğuk kış sabahının erken saatlerinden itibaren ekibimizle beraber hem Cumartesi pazarındaki esnafımıza hem sanayi sitesinde esnaf ve vatandaşlarımıza sıcak çorba ikramında bulunduk. Biliyorsunuz paylaşmak kültürümüzün bir parçasıdır. Böylesi soğuk bir havada, Cumartesi Pazarı’ndaki esnafımıza ve alışveriş yapan vatandaşlarımıza, ikram ettiğimiz sıcak çorbamızla içlerini az da olsa ısıtabildiysek ne mutlu bize.

Hem Kahta’nın hem de esnafımızın sorunlarını biliyor ve görüyoruz. Adil düzen ve adil ekonomi sistemiyle Yeniden Refah iktidarında, hiçbir esnafımız akşam evimde çorba kaynayacak mı kaygısı taşımayacaktır. Tüm vatandaşlarımıza afiyet olsun.” diye konuştu

 

yeniden-refah-partisi-kahta-1.jpegyeniden-refah-partisi-kahta-3.jpeg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.