Kahta’da Hoşgörü Siyaseti

Kahta’da Hoşgörü Siyaseti

Kahta AK Parti Belediye Başkan Aday Adayı İsmet Tanrıverdi, Kahta’daki hoşgörü siyasetine dikkat çekti.

Aday adaylarının fazla olmasının Kâhta’nın sorunlarına karşı duyarlılığın ne kadar üst düzeyde olduğunun göstergesi olduğunu belirten Aday Adayı İsmet Tanrıverdi, “Yeni yüzyılda yeni medeniyet tasavvuru ile yaşadığımız ilçe olan Kâhta’da yüksek düzeyde sorumluluk almak isteyen birbirinden değerli ak partili aday adayları var.

Aday adaylarının fazla olması Kâhta’nın sorunlarına karşı duyarlılığın ne kadar üst düzeyde olduğunun göstergesidir.

Bütün aday adaylarının Ak parti çatısı altında, çatışmadan zıtlaşmadan ve barış dilini kullanarak birlik ve dayanışma için beyanlarda bulunmaları saygıyla karşılanan ve örnek teşkil eden bir tutumdur.

Gözlemim şu ki, hiçbir aday adayı sahada birbirini rakip değil, dost olarak, Ak partiye hizmet eden bir nefer olarak görmektedir

Her aday adayının şimdiye kadar göstermiş olduğu özverili, iyi niyetli ve gayretli çalışmaları takdire şayandır.

Adayların birbiri ile yarış halinde olmadıkları asıl yarışın hizmet olduğu kanaatinin oluşmuş olması sevindiricidir.

Kısacası, olgunlukla yürütülen bir aday adaylık süreci var. Adaylık verildikten sonra da bunun devam etmesini diliyorum.

Kâhta’mızın daha fazla zaman kaybetme lüksünün olmadığı, en kısa sürede köy görünümünden kurtulması için, gerekli ve yeterli hizmeti alabilmesi için,mutlaka Ak Partili belediyeciliğin ilçemize kazandırılması gerekir,kanaatindeyim.

Resmi olarak 21 kişi Ak Partiden aday adayı oldu. Resmi başvuru yapmayıp aday olmak için mücadele verenlerle birlikte bu sayının çok daha da fazla olduğunu biliyoruz.

Herkesi olduğu gibi kabul eden, hayatta bakış açıları ve tercihleri farklı olan aday adaylarının Kahta için ‘’çeşitlilikte birlik’’ olduğunu adaylık kesinleştikten sonra da bu toplum görmek ister.

Adaylık kime verilirse verilsin, asıl kazananın Kâhta olması dileği ile Ak partili aday adaylarına çalışmalarında başarılar diler, herkese saygılar sunarım.

Herkesin Adayı, Her Kesimin Adayı İsmet Tanrıverdi” ifadelerine yer verdi.

ismet-tanriverdi.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.