Kahta’da 7 Bin 600 Öğrenci Ücretsiz Yemek Hizmetinden Faydalanacak

Kahta’da 7 Bin 600 Öğrenci Ücretsiz Yemek Hizmetinden Faydalanacak

Adıyaman’ın Kahta ilçesinde 6 Şubat 2023’te okulların açılmasıyla birlikte yaklaşık 7 bin 600 öğrenci ücretsiz yemek hizmetinden faydalanacak.

Taşıma merkezi ve pansiyonu bulunan okul müdürleriyle bir araya gelen Kahta İlçe Milli Eğitim Müdürü Lütfü Başli, yeni eğitim öğretim dönemine ilişkin planlamalar ve çalışmalar hakkında okul idarecilerine bilgi verdi. Taşımalı eğitim uygulamasının değerlendirildiği toplantıda, taşımalı eğitim merkezlerinde eğitim ve ulaşım kalitesinin artırılmasına yönelik çalışmalar ve planlamalar hakkında okul idarecileriyle istişarelerde bulunuldu.

Taşımalı eğitim merkezlerinde yaklaşık 4 bin 200 öğrencinin ücretsiz yemek hizmetinden faydalandığını belirten İlçe Milli Eğitim Müdürü Lütfü Başli, “Okul öncesi kurumlarımızda eğitim gören öğrencilerimiz de bu hizmetten 2. Dönemin başlamasıyla birlikte faydalanabilecek. 6 Şubat’ta okulların açılmasıyla birlikte okul öncesi kurumlarımızda eğitim gören yaklaşık 3 bin 400 öğrencimiz ücretsiz yemek hizmetinden faydalanabilecek. 7 bin 600 civarındaki öğrencimiz için öğretmenevi ve pansiyonlu okullarımızda yemek yapılacak. Öğrencilerimiz kendi okullarında veya pansiyonlarında yemek yiyebilecek. Öğretmenevimiz ve pansiyonlarımız gerekli hazırlıklarını tamamladı. Öğrencilerimize sağlıklı bir yemek hizmeti vermek için gerekli hassasiyeti göstereceğiz. Öğrencilerimize bu imkanları sunan Bakanımız Mahmut Özer başta olmak üzere tüm emeği geçenlere öğrencilerimiz adına teşekkür ederim." dedi.

 Kahta Bilim ve Sanat Merkezi Çok Amaçlı Salonunda düzenlenen toplantıya İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Lütfü Başli, Şube Müdürü Sinan Demir ve okul idarecileri katıldı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.