Kahta MYO Yolunun Yapılması Talebi

​​​​​​​Kahta Meslek Yüksek Okulu ve aynı zamanda da KYK Yurdu yolunun öğrenci ve vatandaşlar için büyük bir sıkıntı oluşturduğuna dikkat çeken Hüda Par Kahta İlçe Başkanı İrfan Demiral, rampadaki yolun yeniden düzenlenmesi gerektiğini söyledi.

Eğitime giden yolun bu halde olmasının eğitim sistemi ile bağdaşmadığını ifade eden Hüda Par İlçe Başkanı İrfan Demiral, kış aylarında daha da çetin bir duruma dönüşen eğitim yolunun çile yoluna dönüşmemesi için gerekli yol çalışmalarının yapılmasını talep etti.

“EĞİTİME GİDEN YOL EĞER BU HALDE İSE BİZİM EĞİTİM ANLAYIŞIMIZ ACABA NEDİR KADAR?”

Eğitime giden yol bu halde ise eğer, o zaman eğitim anlayışımız acaba nedir? diye soran Hüda Par Kahta İlçe Başkanı İrfan Demiral, “Yıllardır çileye dönen üniversitenin bu rampasının yetkililer tarafından düzeltilmesini talep ediyoruz. Bizler buradan şunu ifade ediyoruz. Eğitime giden yol eğer bu halde ise bizim eğitim anlayışımız acaba ne kadar? Bunu ifade ettikten sonra şunu da belirtmek istiyoruz. Biz talep makamındayız. İcra makamında olanların, icra olacak şekilde icraatlarını yerine getirmesini istiyoruz. Bu yol özellikle ve özellikle rampasından dolayı kışın çok çetin bir hal alıyor. Bizler de öğrencilerin inerken ve çıkarken ki bize iletilen o sıkıntılarını acilen giderilmesi için bu yolun yapılmasını düzeltilmesini talep ediyoruz. Şimdi öğrenciler gelip bize söylediklerinde, bizler de şunu diyoruz ki, yani bu yol sizin için bir eziyet olmuş. Bunun farkındayız. Bu sizin için bir çileye dönmüş. Bunu yetkililere iletme noktasında biz sizin için ön ayak oluyoruz. İnşallah yetkililere sesimiz ulaşır ve bu yolun düzeltilmesi için gereken çabalar ve gayret gösterilir.” Diye konuştu.

 Haber: Hüseyin Türkoğlu

huda-par-kahta-2.jpg

huda-par-kahta-3.jpg

irfan-demiral.jpg

 

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.