Kahta İHH kurban organizasyonunu başlattı

Kahta İHH kurban organizasyonunu başlattı

Kahta'da, İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Derneği (Kahta İHH),  kurban bağışlarını, dünyanın birçok ülkesine ve bölgedeki ihtiyaç sahiplerine ulaştırmak için çalışmalara başladı.

Her yıl Kurban Bayramı’nda olduğu gibi bu yıl da, hayırseverlerin bağışları ile ihtiyaç sahiplerinin sevincine ortak olmayı amaçlayan Kahta İHH yönetimi, kurban organizasyonu için bir araya geldi.

Kurban Bayramı’nda ihtiyaç sahiplerinin yüzünü güldürmek için çalışma başlatan Kahta İHH, hayırseverlerin kurban desteklerini bekliyor.

İyiliğin tüm dünyaya yayılması için gayret ettiklerini belirten Kahta İHH Başkanı Mehmet Güllü Orman, yaklaşan Kurban Bayramı öncesi mazlumları sevindirmek için çalışmalara başladıklarını söyledi.

İHH'nın, 28 yılın verdiği tecrübesi ile bu yıl da yine ihtiyaç sahibi mazlumların yanında olacağını belirten Başkan Orman, “Bu yıl da ‘iyiliği çoğaltmak için yeryüzüne yayıldık’ sloganıyla İHH'nın, 28 yılın verdiği tecrübesi ile yine ihtiyaç sahibi mazlumların yanında olacağız. Sizlerin bağış kurbanlarınızı dünyanın birçok ülkesine ve aynı zamanda da bölgemizdeki ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırıyoruz.

2020 yılı Kurban Bayramı için bir kurban bedeli 900 TL olarak, bir yetim-yoksul çocuk giydirme bedeli ise 150 TL olarak belirlendi. Ben buradan tüm Adıyamanlı ve Kahtalı hayırseverlere sesleniyorum. Bağış kurban vekaletlerinize ve yoksul-yetim çocuklarımızın bayramlıklarını temin edebilmemiz için bağışlarınıza talibiz.  Sizi bekleyen yüz binlerce ihtiyaç sahiplerinin sevincine ortak olabilir ve iyiliğin tüm dünyaya yayılmasına vesile olabilirsiniz." Diye konuştu.

Haber: Hüseyin TÜRKOĞLU

ihh.jpeg

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.