Kahta Belediye Seçimleri

Kahta Belediye Seçimleri

Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op. Dr. Mehmet Salıcı, yaklaşan yerel seçimlerle ilgili açıklamalarda bulundu.

Kahta’yı yönetmeye talip olmanın ateşten bir gömlek olduğunu belirten Dr. Mehmet Salıcı, bu anlamda her adaya saygı duyulması ve medeni cesaretlerinden ötürü tebrik edilmesi gerektiğini söyledi.

Kahta Belediye Başkanı Aday adayları arasında yakinen tanıdığı, liyakati, değişimi, kurumsallaşmayı ve gençleri odak noktası haline getiren adayların olduğuna dikkat çeken Dr. Salıcı açıklamasında, Kahta, Rahmetli Recep Yazıcıoğlu gibi deli dolu, inisiyatif alabilecek bir insanı hak etmiyor mu? Diye sordu.

Dr. Mehmet Salıcı açıklamalarında şu ifadelere yer verdi.

“Kahta’da sadece Ak Parti’den 21 aday, belediye başkanlığına talip oldu. Öncelikle, farklı partilerden de tüm adayları ellerini taşın altına koydukları için, cesaretlerinden dolayı tebrik ediyorum. Bugün Kahta gibi bir memleketi yönetmeye talip olmak ateşten bir gömlek giymektir, büyük bir erdem ister, her adaya saygı duyulmalı ve medeni cesaretinden ötürü tebrik edilmeli.

Aday adayları arasında yakınen tanıdığım, liyakati, değişimi, kurumsallaşmayı ve gençleri odak noktası haline getiren adaylar mevcut.

“HALKTA HEYECAN UYANDIRACAK BİR ADAY”

Kahta’da gönlümdeki belediye başkanından bahsetmek gerekirse her şeyden önce alanında başarılı olmuş, doğruları yanlışları korkmadan dile getirmiş, hakkaniyetli, her kesime eşit olabilecek, eğitimli, ehliyet sahibi, halkta heyecan uyandıracak bir aday, Kahta’yı resmen olmasa da fiilen şehir yapabilecek bir lider. Rahmetli Recep Yazıcıoğlu gibi deli dolu, inisiyatif alabilecek bir insanı hak etmiyor mu Kahta?!

“KAHTA, İL OLMAK İSTİYOR, ANCAK ÖNCE İLÇE OLABİLMENİN HAKKINI VERMESİ GEREKTİĞİNİ DÜŞÜNÜYORUM”

Değişim, sihirli bir sözcük. Ben şahsen bir Kahtalıdan çok Kahtalı hissettiğim için açıkça söyleyebilirim ki Kahta’yı çok farklı beklerdim. Eğitim, sağlık, şehircilik, sosyalleşme daha sayacağım birçok alanda büyük ama büyük eksiklikler mevcut. Kahta, il olmak istiyor, ancak önce ilçe olabilmenin hakkını vermesi gerektiğini düşünüyorum. Bugün, bir doktor, bir öğretmen, bir devlet memurunun hatta ve hatta Kahtalı bir gencin burada kalmak istemesi için hiçbir sebep yok. Kahta’yı yaşanabilir bir yere dönüştürmek lazım. Bir memleketi de ancak farklı görüşten insanların birlikte renklendirdiği bir ekibin destekleyeceği bir lider ileri taşır.

Kahta halkına bu süreçte büyük sorumluluk düşüyor. Oy vermeye sandık başına gittiğinizde lütfen çocuklarınızın geleceğini düşünün…

Ve tabii ki en büyük sorumluluk gazeteciler, aydınlar, STK’lar, milletvekilleri ve teşkilat mensuplarında. Taşıyacağınız vebal ömür boyu sırtınızda yük de olabilir, takınacağız gurur göğsünüzde altın bir madalya da olabilir.

Saygı ve sevgilerimle…”

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum