KAHTA ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ NİJER’DE SU KUYUSU AÇTI

KAHTA ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ NİJER’DE SU KUYUSU AÇTI

Kahta Anadolu İmam Hatip Lisesi öğretmen ve öğrencileri, Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (İyilik Der) aracılığıyla temiz içme suyu sorunu yaşayan Nijer’de su kuyusu açtırdı.

Susuzluk nedeniyle büyük sorunların yaşandığı ve susuzluğun insan hayatını zorlaştırdığı ve Afrika’da hayırseverlerin yardımlarıyla su kuyuları açılmaya devam ediyor.

Afrika'nın ihtiyaç sahibi ülkelerinde su kuyusu açma projesine bir destek de Kahta Anadolu İmam Hatip Lisesi öğretmen ve öğrencilerinden geldi.

Suya hasret insanların yardımına koşmaktan mutlu olduğunu belirten Kahta Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Muzaffer Karataş, “Kahta Anadolu İmam Hatip Lisesi öğretmen ve öğrencilerinin ‘çorak topraktaki kardeşlerimizin gönlünü bereketlendirelim’ sloganıyla yola çıkarak gerçekleştirdiğimiz kermesten elde edilen geliri, İyilik Der Kahta şubesi aracılığı ile Nijer Cumhuriyeti Gaya bölgesinde bir su kuyusu açtık. Suya hasret insanların yardımına koşmaktan çok mutluyuz. Mümin kardeşlerimizin gülümsemesine vesile oldukları için bu süreçte emeği geçen herkese teşekkür ederiz. Bu hayra destek veren herkese teşekkür ederim. İnşallah okulumuz buna benzer hayırlı işlerde her zaman ön saflarda olacak ve destek verecektir."  Diye konuştu

kahta-ihl-3.jpeg

kahta-ihl-2.jpeg

Kaynak:Kahta Ajans

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.