Kahta Altın Emlak Yeni Yerinde Hizmete Açıldı

Kahta Altın Emlak Yeni Yerinde Hizmete Açıldı

Adıyaman’ın Kahta ilçesinde 11 yıldır hizmet veren bölgemizin köklü ve kurumsal emlak firması olan Altın Emlak, ilçenin en işlek caddesi olan M. Kemal Caddesine taşındı.

Ofisin hizmete açılış törenine siyasiler, işadamları, STK temsilcileri, muhtar ve vatandaşlar katılım sağladı.

Kahta Altın Emlak bürosunun açılış kurdelesinin kesilmesinden sonra masalara ikramlık servisler açıldı. Açılışa gelen atılımcılara ikramlar yapıldı. Açılışa katılan siyasiler ve sivil toplum kuruluşları temsilcileri hayırlı olsun dileklerinden bulundu.

Hem bölgedeki hem de ilçemizdeki birçok güzel ve başarılı projelere imza atan ve kurumsal yapısıyla ön planda duran firmanın yetkilisi Muhammed Fadıl Kureyşi, yeni yerinde daha güzel hizmet vermek için ekip arkadaşları ile beraber daha çok çalışacaklarını söyledi.

Gayrimenkul Danışmanı Muhammed Fadıl Kureyşi, “Kahta her geçen gün katma değeri artan bir ilçe haline geldi. 11 yıldır Kahta’da hizmet veriyoruz. Yeni yerimize taşınarak daha güzel işlere imza atacağımıza inanıyoruz. Hem bölgedeki hem de ilçemizdeki birçok güzel ve başarılı projelere ekip arkadaşlarımızla beraber kurumsal anlamda büyük emekler veriyoruz. Yeni yerimizde de daha güzel hizmet vermek için ekip arkadaşlarımızla beraber daha çok çalışacağız. Açılışımızda bizleri yalnız bırakmayan tüm misafirlerimize teşekkür ediyor yeni yerimizin ilçemize hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu

Haber: Hüseyin TÜRKOĞLU

emlak-17.jpg

emlak-33.jpg

emlak-36.jpg

emlak-14.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum