KAHTA AJANS İMTİYAZ SAHİBİ MUSTAFA İŞERİ’DEN YENİ YIL MESAJI

KAHTA AJANS İMTİYAZ SAHİBİ MUSTAFA İŞERİ’DEN YENİ YIL MESAJI

kahtaajans.com.tr haber sitesi İmtiyaz Sahibi Mustafa İşeri yeni yıl mesajı yayınlandı.

2019 yılının başta ülkemiz ve yaşadığımız coğrafyada kalıcı bir etki bıraktığına vurgu yapan haber sitesinin İmtiyaz Sahibi Mustafa İşeri, ‘2020 yılının yeni bir umut ve yeni bir milat olmasını can-ı gönülden temenni ediyorum’ dedi.

İşeri, mesajını şöyle sürdürdü:

“Yeni bir miladi yıla gireceğimiz şu günlerde hepimizi yeni bir umut, yeni bir heyecan sardığı herkesçe malum. 2019 yılı başta ülkemiz ve yaşadığımız coğrafya olmak üzere kitleler üzerinde kalıcı bir etki bırakarak kısmen ümitsizliğe, kısmen de sevinç ve özlem dolu hadiselere kapı açmıştır. Ümid ve temenni ediyoruz ki, gireceğimiz yeni yılın başta toplumsal refaha, bölgesel ve küresel barış iklimine ve ülkemizde her meselenin giderek çözüme doğru ilerlediği, demokrasinin ve insan hak ve hürriyetlerinin kemale erdiği bir yıl olmasını temenni ediyoruz.

Bu duygu ve düşüncelerle başta gazeteci ve yazar meslektaşlarımız olmak üzere tüm vatandaşlarımızın yeni yılını en kalbî duygularımla tebrik ediyor, 2020 yılının yeni bir umut ve yeni bir milat olmasını can-ı gönülden temenni ediyorum.” 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.