İş Adamı Mustafa Şahin’den Kurban Bayramı Mesajı

İş Adamı Mustafa Şahin’den Kurban Bayramı Mesajı

İş Adamı ve AK Parti Kahta İlçe Başkanlığının teşkilattan sorumlu Başkan Yardımcısı Mustafa Şahin, Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

İş adamı Mustafa Şahin, yayımladığı mesajında bayramların geçmiş ile gelecek arasında güçlü bir bağ olduğunu ifade etti. Dostluk duygularının yoğun yaşandığı bir bayram temennisinde bulunan Şahin, mesajına şöyle devam etti:

“Milli ve manevi değerlerimizin, günden güne unutulduğu günümüzde, bayramlar sayesinde insanlar arasındaki yardımlaşma ve dayanışma duyguları kuvvetlenmekte, birlik ve beraberlik şuuru güçlenmektedir. Milletimizi manevi iklimiyle saran, ortak bir ruhla buluşturan ve kucaklaştıran bir Kurban Bayramını daha hep birlikte karşılamanın mutluluğu içindeyiz. Geçmişte olduğu gibi önümüzdeki süreçte de tüm zorlukları aşmanın yolu birliktelikten, saygı ve sevgiden, ortak akıldan, dayanışmadan geçmektedir. Kurban Bayramının bu değerli duygulara daha güçlü sarılmamıza vesile olmasını ve çok daha güzel günlerin habercisi olmasını temenni ediyorum. Bu vesile ile tüm Hemşehrilerimin ve İslam âleminin mübarek Kurban Bayramını en içten dileklerimle kutluyor, tüm insanlık için barışa, huzura ve refaha vesile olmasını diliyorum.”

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.