İŞ ADAMI MURAT AVCI OSB HİZMETİNDEN MEMNUN

İŞ ADAMI MURAT AVCI OSB HİZMETİNDEN MEMNUN

Avcı Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı Murat Avcı Kâhta OSB'ye yapılan hizmetler ile ilgili açıklamalarda bulunarak ilçenin gelişmesi noktasında OSB’nin önemine dikkat çekti.

Avcı Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı İş Adamı Murat Avcı Kâhta OSB'ye doğalgaz hizmetinden dolayı memnun olduklarını söyledi.

İş Adamı Murat Avcı, “İlçemizin ekonomik anlamda kalkınması noktasında son derece önemli olan Kahta Organize Sanayi Bölgesine yöneticilerimizin katkıları sayesinde hızlı bir şekilde gelişmeye devam ediyoruz.

Önceki gün Kâhta OSB Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Akmercan yetkililerinin katıldığı ilk meşale yakma töreni Kâhta OSB'de faaliyet gösteren Avcı Tekstil fabrikasında gerçekleşti.

Törene Kâhta Kaymakamı ve OSB Yönetim Kurulu Başkanı Saadettin Doğan, Kâhta Belediye Başkanı ve OSB Başkan Vekili İ. Yusuf Turanlı, Yönetim Kurulu üyeleri, Avcı Tekstil Yönetim Kurulu Üyesi Murat Avcı ve Akmercan yetkilileri katılmıştı. 

Konu hakkında haber sitemize açıklamalarda bulunan İş İnsanı Murat Avcı, “Doğalgaz tekstil sektöründe önemli bir enerji kaynağı. Sanayici olarak bu hizmetin sunulmasından dolayı son derece memnunuz. Kâhta Kaymakamımız Sayın Saadettin Doğan başta olmak üzere OSB Yönetim Kuruluna ve Akmercan yetkililerine şahsım ve şirketimiz adına teşekkür ediyorum” dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.