İş Adamı Ekrem Kılınç Saldırıyı Kınadı

İş Adamı Ekrem Kılınç Saldırıyı Kınadı

İş Adamı Ekrem Kılınç, İstanbul Taksim’de meydana gelen hain terör saldırısına tepki göstererek birlik ve beraberliğimizi hedef alan terörün alçak yüzünü sert bir dille kanadı.

Devletin, terör örgütlerinin taşeronlarına karşı en ağır cezayı vereceğine inancının tam olduğunu belirten İş Adamı Ekrem Kılınç, saldırıyı yapanları lanetlediklerini ifade etti.

İş Adamı Ekrem Kılınç, “Hain terör örgütlerinin alçak yüzü bir kez daha İstanbul Taksim'de kendini gösterdi. Terör maalesef yine canımızı yaktı. Birlik ve beraberliğimizi hedef alan ülkemizi kana bulamak isteyen teröristeler, İstanbul Taksim'de bombalı saldırıda bulunarak ve maalesef 6 kişi hayatını kaybetti. 81 vatandaşımız ise yaralandı. Alçak ve hain terör saldırısını kınıyoruz. Terör nereden ve kimden gelirse gelsin lanetliyoruz. Masum insanları hedef alan bu alçakça saldırıyı yapanlardan devletimiz gereken hesabı soracaktır. Biz büyük bir ülkeyiz. Devletimizin, terör örgütlerinin taşaronlarına karşı en ağır cezayı vereceğine inancının tamdır. Saldırıda hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet yaralı vatandaşlarımıza ise Allah'tan acil şifalar diliyorum. Ülkemizin başı sağ olsun” dedi.

ekrem-kilinc.jpg

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum