İş Adamı Abdullah Bektaş’tan Polis Haftası Mesajı

İş Adamı Abdullah Bektaş’tan Polis Haftası Mesajı

Bektaş Emlak Yönetim Kurulu Başkanı İş Adamı Abdullah Bektaş, Polis Teşkilatı’nın 178. Kuruluş yıldönümü nedeniyle bir kutlama mesajı yayınladı.

İş Adamı Abdullah Bektaş, yayınladığı mesajda şu ifadelere yer verdi.

“Gücünü asil milletimizden alan ve devletimizin en önemli mihenk taşlarından biri olan, yurdumuzun dört bir yanında güven ve huzurun tesis edilmesi noktasında fedakarca çalışan, toplumun güvenini ve takdirini kazanan Türk Polis Teşkilatımızın 178’inci kuruluş yıl dönümü kutluyorum.

Vatandaşla el ele vererek Adıyaman’ımızın, Kahta’mızın bir huzur şehri olmasında büyük katkısı olan Emniyet Teşkilatımızın, bugüne kadar üzerine düşen görevleri ziyadesiyle yerine getirme sorumluluğuyla hareket etmiştir. Bundan sonra da yine aynı kararlılıkla çalışmalarına devam edeceklerine yürekten inanıyorum.

Ayrıca Emniyet Mensuplarımız, toplumsal olaylarda olduğu gibi her türlü afetlerde de bilgisi, tecrübesi ve güçlü kurumsal yapısıyla faydalı hizmetler yapmıştır. Özellikle yakın zamanda birçok ilimizi etkileyen ve asrın felaketi olarak nitelendirilen depremlerde, sel ve yangın felaketlerinin yaşandığı bölgelerde de çok önemli rol üstlenmiştir.

Bu duygu ve düşüncelerle, memleketimizin her köşesinde ve özellikle de Adıyaman’ımızda huzur ve güven ortamının sağlanmasında büyük katkısı olan Türk Polis Teşkilatı’nın 178. Kuruluş Yıl Dönümünü en içten duygularımla kutluyorum. Bu hizmetleri yerine getirirken şehitlik mertebesine ermiş tüm Emniyet Mensuplarımıza Yüce Allah’tan rahmet, kahraman gazilerimize ve emeklilerimize esenlikler diliyorum. Bütün emniyet teşkilatının aile bireyleriyle birlikte, sağlık, huzur ve mutluluklar diliyorum.”

abdullah-bektas-003.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.