İş Adamı Abdullah Bektaş, “Depremzede Öğrencilerimize Sahip Çıkalım”

İş Adamı Abdullah Bektaş, “Depremzede Öğrencilerimize Sahip Çıkalım”

Deprem bölgesindeki YKS öğrencilerinin hayata tutunmaları için çağrıda bulunan İş Adamı Abdullah Bektaş, depremin ve sellerin vurduğu bölgedeki öğrencilerin durumuna dikkat çekti.

Depremin ve sellerin vurduğu bölgedeki öğrencilerin diğer bölgedeki öğrencilerle aynı merkezi sınavlara tabi tutulması ikinci bir deprem kadar hayatı bir durum olduğunu belirten İş Adamı Abdullah Bektaş, “Deprem ve sellerin vurduğu bölgemizdeki öğrencilerin diğer bölgedeki öğrencilerle aynı merkezi sınavlara tabi tutulması ikinci bir deprem kadar hayatı bir durumdur. Mutlaka deprem bölgesindeki öğrencilerin durumu göz önüne alınarak tekrar bir düzenlemenin yapılması elzemdir. Zaten deprem ve sellerden dolayı çadırlarda hayatta kalma mücadelesi veren aileler, şimdi de çocukların geleceği ile ilgili sıkıntılarla baş başa kaldılar. Daha yaralarını saramayan ailelerin çocukları şimdi de YKS sınavında ne yapaklar. Ben bu çocuklarımızın geleceğinden endişe ediyorum. Lütfen sahip çıkalım onlara.

“HAYATA TUTUNMALARINI SAĞLAYALIM”

Depremde enkazdan çıkan, evi yerle bir olan veya hasar alan ailelerin çocukları, sınav sürecinde dezavantajlı durumdalar. Onların hayata tutunmalarını sağlayalım. Onlara umut olalım. Deprem bölgesindeki mağdurları korurken başka mağduriyetler baş göstermeden mutlaka bir çözüm bulunması gerekiyor.

Öte yandan bölgemizde yaşanan deprem felaketinin ilk saatlerinde, tüm olumsuz hava şartlarına rağmen bizlere yetişmeye çalışan, yurtiçi ve yurtdışındaki tüm insanlarımıza teşekkür ediyoruz. Maddi ve manevi tüm gücüyle seferber olan siz değerli insanlara şükranlarımızı sunuyoruz. Dünyada eşine rastlanmamış bu felakette, acılarımıza kalben ortak olduğunuzu bizlere hissettirdiniz. Deprem ve sellerde hayatını kaybeden tüm canlarımıza Allah’tan rahmet diliyorum. Hastalarımıza acil şifa, ailelerimize de sabır diliyorum. Bu zor sürecin, en yakın zamanda sizin desteğinizle aşılacağına inanıyoruz. Rabbim birlik ve beraberliğimizi daimi kılsın.” İfadelerine yer verdi.

            

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum