İş Adamı Abdullah Bektaş; “Buruk Bir Bayram Yaşıyoruz”

İş Adamı Abdullah Bektaş; “Buruk Bir Bayram Yaşıyoruz”

Siyasetçi, İş Adamı Abdullah Bektaş, Ramazan Bayramı dolayısıyla mesaj yayınladı.

Bektaş mesajında, 6 Şubat'ta meydana gelen Kahramanmaraş merkezli depremlerden dolayı ülke olarak buruk bir bayram havasına girdiğini söyledi.

Tüm ülkeyi yasa boğan asrın felaketinden dolayı bu yıl Ramazan Bayramı'nı çok hüzünlü karşıladıklarını belirten Bektaş, “Asrın felaketinde en ağır bir şekilde etkilenen illerden Adıyaman ve ilçelerinde buruk bir bayram yaşanıyor. On binlerce kişinin hayatını kaybettiği ve birçok insanın yaşadığı şehirlerini terk etmek zorunda kaldığı depremin acısını yüreğimizde hissediyoruz. Deprem bölgesinde hayat normale dönene kadar bize de rahat yüzü olmayacak. Hep birlikte yaralarımızı saracağız. Bu ayda özellikle depremzede kardeşlerimizle aynı sofrayı paylaşmaktan iftar açmaktan gerçekten büyük bir mutluluk duyduk. Onlarla birlikte orucun bereketini yaşadığımıza inanıyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle tüm hemşerilerimizin ve İslam aleminin Ramazan Bayramı'nı tebrik ediyorum. Bayramın, bugünlerde en çok ihtiyaç duyduğumuz birlik ve beraberliğimizin pekişmesine vesile olmasını diliyorum." ifadelerini kullandı.

abdullah-bektas.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.