İDER Depremzedeleri Yalnız Bırakmıyor

İDER Depremzedeleri Yalnız Bırakmıyor

İyilik Dünyası Derneği (İDER) Asrın Felaketi olarak nitelenen Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen bölgede depremzedelerin yaralarını sarmak için insani yardım faaliyetlerini sürdürüyor.

Depremlerden etkilenen bölgelerdeki depremzedeleri yalnız bırakmayan ve depremin ikinci gününden beri harekete geçen İDER, tüm imkanlarını bölgedeki depremzede ve yardıma muhtaç aileler için seferber etti.

Köy okullarında yardımcı kaynak kitap desteğinde de bulundukların belirten İDER Başkanı Hasan Aman, “Derneğimiz resmi olarak kurulduktan 1 ay sonra 6 Şubat depremi oldu. Depremin ikinci gününden itibaren organize bir şekilde çalışmalarımıza başlayarak yardım faaliyetlerimizi koordine ettik. Şuanda da yardım faaliyetlerimiz hala devam ediyor. Bizler dernek olarak depremzedelerimizin tüm acılarına ortak olup yardımcı olmak için gayret ettik. Hayırseverlerin desteği ile depremzede ve yardıma muhtaç vatandaşlarımıza hem gıda hem de nakit para yardımında bulundu.

Kahta ilçesine bağlı köylerde okuyan öğrencilere yardımcı kitap kaynağı desteğinde bulunduk. Depremzede kardeşlerimizin acılarını az da olsa hafifletebilirsek ne mutlu bize. Rabbim ülkemize ve milletimize sağlık sıhhat güç kuvvet versin. Bir daha böyle derin acılar yaşatmasın inşallah” dedi.

Haber: Hüseyin Türkoğlu

2.jpg

3.jpg

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum