Giriş ve Çıkışlar Yasaklandı

Giriş ve Çıkışlar Yasaklandı

Adıyaman Valiliği İl Pandemi Koordinasyon Kararıyla Korona Virüsü salgını nedeniyle Adıyaman'ın Bütün İlçe Giriş ve Çıkışları 13 Nisan 2020 Pazartesi günü itibariyle yasaklandı.

Adıyaman'a bağlı tüm ilçeler arası toplu taşıma araçları, özel araç, yaya giriş ve çıkışlar 14 Gün Süreyle yasaklanma kararı alındı. 

Öte yandan temel ihtiyaç malzemeleri ile ilaç ve Tıbbi malzemeler başta olmak üzere tüm ticari faaliyetlerin sürekliliği için gerekli olan ürün veya malzemelerin lojistiği üretimi ve naklinde yurdiçi ve yurtdışı taşımacılık kapsamında görevli olanlar ve araçları malın cinsi teslimat yeri alıcı adresi teslimat tarihini gösteren taşıma irsaliyesi teslimat makbuzu veya fatura gibi belgeler ile giriş çıkış yapabileceklerdir.

Belirtilen amaçlara ilçeler arası giriş çıkış yapanlar giriş çıkış amaçlarını gösteren belgeler ile ilk çıkış ilçesine dönebileceklerdir. Bu şekilde ilçeler arası Giriş çıkış yapan ticari araç sürücüleri seyahatleri süresince Maske takmak, temas gerektiği durumlarda sosyal mesafe kurallarına uymak zorunda.

 

Kaynak:Kahta Ajans

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.