Esnaf Odası’nda Başkan Çatan’ın 4. Dönemi Başladı

Esnaf Odası’nda Başkan Çatan’ın 4. Dönemi Başladı

Kahta Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığı’na tekrar seçilen Başkan Tahsin Çatan, Kahta İlçe Seçim Kurulu’ndan mazbatasını alarak 4. kez başkanlık görevine başladı.

Kahta Esnaf ve Sanatkar Odası Başkanlığı Olağan Genel Kurul Toplantısı’nda tek liste halinde seçime giren mevcut başkan Tahsin Çatan, beraberinde Yeni Kahta Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Mehmet Çatan ile birlikte seçim sonrası Kahta İlçe Seçim Kurulu’ndan mazbatasını alarak 4. kez başkanlık görevine başladı. Mazbata teslim töreninde konuşan Başkan Çatan; “Malumunuz odamız Adıyaman’ın üye sayısı bakımından en büyük sivil toplum kuruluşudur. Olağan genel kurulumuz ve sonrasında yapılan seçimde tek liste halinde girmemi uygun gören ve tekrar bu görevi bana layık gören tüm üyelerime ve esnaflarımıza teşekkür ediyorum. Makamlar gelip geçicidir. Önemli olan alınan sorumluluğu layıkıyla yerine getirmektir. Teveccüh gösterip beni bu göreve tekrar layık gören esnaflarımıza karşı olan sorumluluğumun bilincinde olup, çalışmalarımıza ve hizmetlerimize kaldığımız yerden devam edeceğiz inşallah. Tekrardan tüm esnaflarımıza teşekkür eder, işlerinde hayırlı ve bereketli kazançlar dilerim” dedi.

Yeni Kahta Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Mehmet Çatan ise, seçimin Kahta’ya hayırlı ve uğurlu olmasını dileyerek, tekrar başkanlığa seçilen Tahsin Çatan’ı tebrik etti.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.