Eğitimci Adem Yavuz Adaylığını Açıkladı

Eğitimci Adem Yavuz Adaylığını Açıkladı

​Siyasetiyle gönüllerde iz bırakan Hüda Par Genel Başkan Yardımcısı rahmetli Mehmet Yavuz’un kardeşi Eğitimci Adem Yavuz, 2024 yerel seçimlerinde Hüda Par’dan Kahta Belediye Başkanlığı adaylığı için resmi başvurusunu yaptı.

“KAHTA’NIN HAK ETTİĞİ MARKA ŞEHİR OLABİLMESİNİ SAĞLAYABİLMEK”

Mesuliyetten kaçmamak adına aday olduğunu belirten Eğitimci Adem Yavuz, “Doğduğum, büyüdüğüm, yetiştiğim, terk edemediğim sevdam olan memleketim Kahta'ma vefa borcumu ödemek, hak ettiği marka şehir olabilmesini sağlayabilmek ve mesuliyetten kaçmamak adına 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan Mahalli idareler seçiminde Hür Dava Partisinden belediye başkanlığı aday adaylık başvurumu yapmış bulunmaktayım. Rabbim ayaklarımızı sabit kılsın. Memlekete hayırlar getirsin inşallah. Dua ile” dedi.

“DÜRÜST BELEDİYECİLİK”

Adaylık dosyasını teslim alan Hüda Par Kahta İlçe Başkanı İrfan Demiral ise,Halkımızın dürüst belediyecilik ve gerçek anlamda hizmetle tanışma zamanı geldi. 31 Mart 2024'te yapılacak mahalli idareler seçimlerinde partimiz, birkaç seçim bölgesinde ittifak adaylarını destekleme, diğer yerlerde ise seçimlere kendi logomuzla ve adaylarımızla katılma kararı aldı. Bu anlamda Eğitimci Adem Yavuz kardeşimizin de adaylık başvurusunu teslim aldık. Bu sürecin partimiz, milletimiz ve memleketimiz adına hayırlara vesile olmasını diliyoruz.  " ifadelerine yer verdi.

Haber: Hüseyin Türkoğlu

adem-yavuz.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.