Donan Biz Miyiz Onlar Mı? Tiyatro Gösterisi Büyük İlgi Gördü

Donan Biz Miyiz Onlar Mı? Tiyatro Gösterisi Büyük İlgi Gördü

Adıyaman’ın Kahta İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Öğretmenler Tiyatro Grubu tarafından duygulandıran “Donan Biz Miyiz Onlar Mı?” tiyatro oyunu sergilendi.

Kahta Kaymakamlığı, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından düzenlenen tiyatro oyununda, Sarıkamış Harekatı'nda yaşanan fedakarlıklar ve yaşanılanlar anlatıldı.

Ülkenin kolay kurulmadığının, milletimizin birlik ve beraberlik ruhuyla düşmana karşı yapmış olduğu fedakârlıkların anlatıldığı; Tiyatro Eğitmeni, Öğretmen Ömer İnce’nin yazdığı ve yönettiği tiyatro gösterisinde seyirciler duygulandı.

Kahta Kültür Merkezi Konferans Salonunda düzenlenen tiyatro gösterisi Adıyaman Valisi Mahmut Çuhadar, Kaymakamımız Selami Korkutata ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Lütfü Başli tarafından tiyatro gösterisinde oynayan öğretmenlere teşekkür belgelerinin takdim edilmesi ve hatıra fotoğraflarının çekilmesiyle sona erdi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Lütfü Başli, “Kahraman Mehmetçiklerimiz; vatan, millet ve bayrak uğruna çıktıkları Sarıkamış Harekâtında makamların en yücesi olan şehitlik mertebesine ulaşmıştır. Allahu Ekber dağlarında şehit olan kahraman Mehmetçiklerimizin fedakârlıklarının anlatıldığı tiyatro gösterisinde emeği geçen Yazar ve Yönetmen Önce İncebaşta olmak üzere tüm öğretmen arkadaşlarımıza teşekkür eder çalışmalarında başarılar dilerim.” şeklinde konuştu.

Adıyaman Valisin Mahmut Çuhadar ise tüm öğretmenlerimizi tek tek tebrik ederek çalışmalarında başarılar diledi.

22.jpeg

11.jpeg

011.jpeg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.