Cumhurbaşkanı Erdoğan Dr. Nar, Standını Ziyaret Etti

Cumhurbaşkanı Erdoğan Dr. Nar, Standını Ziyaret Etti

Türkiye ve Adıyaman ekonomisine yaptıkları üretimle büyük katma değer sağlayan, bölgemizin ulusal markalarından Dr. Nar Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çetinkaya, Haliç Kongre Merkezi'ndeki ‘Tarım Ekosistemi Buluşması’ toplantısına katıldı.

Türkiye’nin tarım sektörü, Ziraat Bankası tarafından düzenlenen Haliç Kongre Merkezi'ndeki Tarım Ekosistemi Buluşması'nda bir araya geldi. Bu önemli buluşmada Adıyaman firması olan Dr. Nar ürün yelpazesi ve A kalite markasıyla stantlarda yerini aldı. İstanbul Haliç Kongre Merkezi'ndeki Tarım Ekosistemi Buluşması'na, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da katıldı.

ÇİFTÇİYE 250 BİN LİRA KREDİ DESTEĞİ

Tarım Ekosistemi Buluşması'nda konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “İlk olarak Çiftçi Destek Kredisini uygulamaya geçireceğimizin müjdesiyle başlıyoruz. Çiftçilerimiz hasat dönemine kadar yapacakları her türlü harcama için kullanabilecektir. Gelir elde edemedikleri ihtiyaçlarını rahatla karşılayabilecektir. Kişi başına 250 bin liraya kadar verilecek kredinin yıllık faiz oranı yüzde 9,75 ve vade süresi 36 aya kadar olacaktır.” Dedi.

Erdoğan, burada gerçekleştirdiği konuşmasının ardından Dr. Nar ve diğer stantları gezdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın teşrifleriyle, Ziraat Bankası tarafından Haliç Kongre Merkezi'nde düzenlenen, ‘Tarım Ekosistemi Buluşması’ programına da katılan Dr. Nar Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çetinkaya, çiftçiler için açıklanan yeni destek programının hayırlı olmasını diledi.

dr-nar-osman-cetinkaya.jpg

dr-nar-osman-cetinkaya-2.jpg

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.