CHP Heyetinden İmamoğlu'nun Mitingine Davet

CHP Heyetinden İmamoğlu'nun Mitingine Davet

CHP Adıyaman Milletvekili Adayı Abdurrahman Tutdere, Kahta Gazeteciler ve Yazarlar Cemiyeti’ni ziyaret ederek Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Yardımcısı ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun Kahta’da düzenleyeceği mitinge davet etti.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun 3 Mayıs 2023 Çarşamba günü saat 11.00'da düzenlenecek olan mitinge tüm halkı davet eden CHP Adıyaman Milletvekili Adayı Abdurrahman Tutdere, “Bir taraftan depremin yaralarını sarmaya çalışıyoruz. Bir taraftan da seçim çalışmaları sürdürüyoruz. Yaşanan bütün bu ekonomik sıkıntıların sebebini çok iyi biliyoruz. Sistemin değişmesiyle birlikte hem ekonomik anlamda hem hukuk anlamda, hem de demokrasi anlamında Türkiye’nin çıtası yükselecek ve ülkemiz hak ettiği yere gelecek. Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Yardımcısı ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, seçim çalışmaları kapsamında 3 Mayıs Çarşamba günü saat 11:00 da Kahta’da halkımızla bulaşacak. Tüm Kahta ve Adıyamanlı kardeşlerimizi bekliyoruz.” Dedi.

Kahta Belediye Başkanı İbrahim Yusuf Turanlı ise, “Çarşamba günü Adıyaman’ın kalbi Kahta’mızda atacak. Bu güzel coşkuya bütün Adıyamanlı ve Kahtalı hemşerilerimizi yürekten davet ediyorum. Çarşamba günü Kahta Tekstil yanındaki meydanda gerçekleştirilecek olan büyük halk buluşmasına bütün vatandaşlarımızı bekliyorum" şeklinde konuştu.

Seçim kararının şimdiden tüm ülkemize hayırlı olmasını dileyen Kahta Gazeteciler ve Yazarlar Cemiyeti Başkanı Mustafa İşeri, “İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun Kahta mitinginde sükûnetin, hoşgörünün hakim olduğu ve Kahtamıza yakışır bir sürecin işlemişini diliyorum. 14 Mayıs’ta yapılacak olan seçimin kazananı 7'den 70'e tüm Türkiye olsun. Kuzeyden güneye, doğundan batıya, tüm ülkemiz kazansın. Adaletin ve liyakatın kazandığı bir seçim sonucu ile ülkemiz için hayırlı olsun." dedi.

Ziyarete, CHP Adıyaman Milletvekili Adayları Abdurrahman Tutdere, Adnan Ağır, Ömer Turan, Kahta Belediye Başkanı İbrahim Yusuf Turanlı, CHP Kahta İlçe Başkanı Av. Neşet Gül ve partililer katıldı.

Haber: Hüseyin TÜRKOĞLU

ziyaret-1.jpgziyaret-3.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.