Berat Şahin Chp Milletvekili Aday Adayı Oldu

Berat Şahin Chp Milletvekili Aday Adayı Oldu

Yeni Sağlık Sendikası Adıyaman Başkan Yardımcısı Berat Şahin, 14 Mayıs’ta yapılacak milletvekilliği seçimleri için CHP’den milletvekili aday adayı olduğunu açıkladı.

Adıyaman'ın yeniden inşasında yer almak istediğini belirten Berat Şahin, güçlü bir iktidar ile Adıyaman’ı ve Türkiye'yi hak ettiği ekonomik, ferah seviyeye çıkarmak için tüm hemşehrilerden destek istedi.

Şahin, “Adıyaman'ın yeniden inşasında yer almak istediğini belirten Berat Şahin, “Önümüzdeki süreçte güçlü bir iktidar ile Adıyaman ve Türkiye'yi hak ettiği ekonomik, ferah seviyeye çıkarmak için tüm hemşehrilerimizin desteğine ve oylarına ihtiyacımız var. Ailem ile birlikte enkazdan çıktık, çok şükür ailem hayatta ama on binlerce canımız gitti. 14 yıldır sağlık personeli olarak görev yapmaktayım. Halkın içindeyim ve sizi en iyi anlayan insanlardan biriyim. Her evde bir yas var. Yeniden ayağa kalkmak yeni bir yönetim ve yeni bir iktidar ile olacaktır. Bunun için seçimlerde merkezi otorite yani hükumetin değişmesi gerekmektedir.  Zaten mevcut hükumet yapabilecek olsaydı neden şuana kadar yapmıyor da seçimden sonra yapacağını söylüyor. Bu da demek oluyor ki seçimden sonrada yapabilecekleri hiçbir şey yok.

NEDEN CHP?

Diğer partiler içerisinde, parti tüzüğü bana en yakın olan parti olduğu için ve en demokrat yaklaşım olarak yakın gördüğümden dolayı CHP'deyim. CHP öncülüğünde kurulan Millet İttifakı’nın Ortak Politikalar Mutabakat Metni'nde yer alan vaatler ile ülkenin her kesimi ve her alanında reformla yapılacaktır. En büyük reform ise tüm kurumlarda torpil/referans sisteminin kaldırılmasıdır. Adıyaman olarak en çok şikâyet edilen konu budur. Bunun için kurumlardan siyasetin çekilmesi gerekmektedir.” Dedi.

2.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.