BAŞKAN YILDIRIM GÜVEN TAZELEDİ

BAŞKAN YILDIRIM GÜVEN TAZELEDİ

Kâhta02 Spor Kulübünün Olağanüstü Kongresi yapıldı.

Tek liste ile yapılan kongrede Başkan Musa Yıldırım yeniden seçilerek güven tazeledi.

Kulübün mali değerleri ve yapılan faaliyetleri hakkında bilgilendirme yapan Başkan Yıldırım; "Kâhta02 Spor Kulübü olarak az zamanda çok yol kat ettik. Elimizdeki tüm imkânları seferber ederek takımımızı daha iyi yerlere taşımanın gayreti içerisindeyiz. Ümit ediyorum ki Kâhta02 Spor önündeki tüm engelleri aşarak hak ettiği yere gelecektir. Bu münasebetle kongremize teşrif eden değerli başkanlarıma, stk ve siyasi parti temsilcilerimize, taraftarlarımıza, kıymetli basın mensuplarımıza teşekkür eder, kongremizin ilçemiz ve Adıyaman futboluna hayırlar getirmesini temenni ederim" dedi.

Konuşmaların ardından geçilen seçimde Başkan Musa Yıldırım'ın oluşturduğu yönetim kurulu listesi divan heyeti tarafından haziruna sunulurken, listenin üyeler tarafından onaylanması ile mevcut başkan Musa Yıldırım güven tazeleyerek tekrar başkan seçildi.

Kongreye, Kahta Belediye Başkanı İbrahim Yusuf Turanlı, İl Emniyet Müdürü İbrahim Ergüder, Ak Parti Belediye Meclis Grup Başkanı Sırrı Öztürk, Ak Parti İlçe Başkanı Bedir Yeni, Yeniden Refah Partisi İlçe Başkanı Sadık Yavaş, Adıyaman Spor Başkanı Sait Aybak, kurum amirleri, Sivil Toplum Kuruluşlarının temsilcileri ve taraftarlar katıldı.

kahta02spor-1.jpeg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.