Başkan Mustafa Bektaş Adaylığını Açıkladı

Başkan Mustafa Bektaş Adaylığını Açıkladı

İstanbul Büyükşehir Belediyesinde çeşitli koordinasyon müdürlüklerinde çalışan Alidam Köyü Derneği’nin kurucu başkanı ve Adıyaman Dernekler Federasyonu Başkan yardımcısı Mustafa Bektaş AK Parti’den Kahta Belediye Başkanı Aday Adayı oldu.

Kahta Belediye Başkanı Aday Adayı Mustafa Bektaş yaptığı açıklamada, “İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nde bugüne kadar edindiğim bilgi ve tecrübelerimle Kahta’yı daha ileriye taşıyabilmek için AK Parti’den aday adayı oldum.

Bu siyasi yolculuğumuzun amacı, katılımcı ve şeffaf bir yönetim anlayışıyla, sizlerle birlikte ilçemizi daha da ileriye taşımak, vatandaşlarımızın yaşam kalitesini arttırarak, Kahta’yı daha güzel bir noktaya getirebilmektir. Elbette ki, tüm bunları tek başımıza yapmayacağız. Rabbim kısmet ederse, hep beraber, Kahta ilçe yönetimiyle, teşkilata gönül vermiş kim varsa, toplumumuzun her kesimiyle beraber konuşarak ortak akıl ve dayanışma ile bu hedefimize ulaşacağız. Bu iyi niyet yolculuğumuzda birlikte olmak dileğiyle destek ve dualarınıza talibim.

Öte yandan memleketimize hizmet etmek için yerel seçimlerde AK Parti’den aday adayı olan bütün arkadaşlarımıza da başarılar diliyorum.” Diye konuştu.

AK Parti Kahta İlçe Başkanı Osman Çetinkaya ise, "31 Mart 2024 Mahalli İdareler Seçiminde Kahta Belediye Başkanlığı için aday adaylık başvurusu yapan Mustafa Bektaş’a çıkmış olduğu bu siyasi yolda başarılar diliyoruz." Dedi.

MUSTAFA BEKTAŞ KİMDİR?

1983 yılında Kâhta’da doğdu. İlk ve ortaöğrenimini Celal Bayar İlkokulu, Kâhta İmam Hatip Ortaokulu ve Kâhta Meslek lisesinde tamamladı. Karabük Üniversitesi Elektrik Elektronik bölümünden mezun olduktan sonra Kâhta’da bir dönem ailesine ait olan elektrik dükkânını işletti. 2006 yılında İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nde çalışmaya başladı. İBB bünyesinde Yol Bakım ve Onarım Müdürlüğü ve Altyapı Koordinasyon Müdürlüklerinde teknik elemanlık, Makine İkmal Şefliği ve Bölge Şefliği görevlerinde bulundu. İstanbul’da bulunan sivil toplum kuruluşlarında; Kâhta Alidam Köyü Derneği’nin kurucu başkanlığı ve Adıyaman Dernekler Federasyonu Başkan yardımcılığı görevini sürdürüyor. Evli ve üç çocuk babası.

Haber: Hüseyin Türkoğlu

mustafa-bektas.jpeg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum