Başkan Mehmet Çatan'dan Kurban Bayramı mesajı

Başkan Mehmet Çatan'dan Kurban Bayramı mesajı

Yeni Kahta Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Mehmet Çatan, Kurban Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

Yeni Kahta Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Mehmet Çatan, Kurban Bayramı dolayısıyla yayınladığı mesajında, “Yeni Kahta Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi yönetimi olarak bugüne kadar esnafımızla birlikte hareket ettik, bundan sonra da etmeye devam edeceğiz. Bu birliktelik de Kahta esnafına hizmet olarak yansıdı. Ayrıca alın teri ile çalışan ve vatandaşlarımıza hizmet eden tüm esnaflarımıza teşekkür ediyorum. Tüm üyelerimizin ve Kahtalı hemşerilerimizin Kurban Bayramı’nın mübarek olmasını diliyorum. Bayramlar, insanların birbiriyle kaynaştığı, birlik, paylaşma ve hoşgörünün güzel örneklerinin sergilendiği özel günlerdir. Kurban Bayramı, milletçe sahip olduğumuz dostluk, kardeşlik, sosyal dayanışma ve yardımlaşma gibi ulvi duyguların yeniden canlandığı, halkımızı birbirine bağlayan müstesna bir bayramdır. Bayramların getirdiği barış, huzur ve kardeşlik ortamının değerini iyi bilmeliyiz. Özellikle bayram günlerinde, bugünlerin kazandırdığı alışkanlıkla tüm hayatımızda iyiye ve güzele yönelmeli, insanlara hoşgörüyle yaklaşmalıyız. Bizleri bir arada tutan değerlerimize sahip çıkmalı, birlik ve beraberliğimizi korumalıyız.

Bu vesileyle, tüm hemşerilerimin ve İslam dünyasının Kurban Bayramını kutluyor, bayramın ülkemize, dünyamıza ve tüm insanlığa barış, kardeşlik ve huzur getirmesini diliyorum” dedi.

mehmet-catan.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.