Başkan Kılınç: “Emeklerimiz Sonuç Verdi”

Başkan Kılınç: “Emeklerimiz Sonuç Verdi”

Kahta İdman Yurdu Spor Kulübü Başkanı Ekrem Kılınç, Adıyaman genelinde oynanan U/Gençler Ligi ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Adıyaman genelinde oynanan U/Gençler Liglerinin hepsinde Adıyaman’ın şampiyon olduğunu ve ilimizi bölgede temsil ettiğini belirten Başkan Ekrem Kılınç, emeklerin sonuç verdiğini söyledi.

Altı yıldır ekilen fidanların çok şükür meyve verdiğini ifade eden Başkan Ekrem Kılınç: “Kahta İdman Yurdu bu sezon altı yıldır ektiği fidanlardan çok şükür meyve almaya başladı. Adıyaman genelinde oynanan U/Gençler Liglerinin hepsinde Adıyaman şampiyonu oldu ve ilimizi bölgede temsil etti. Emeklerimiz sonuç verdi.

“ELBETTE BU BAŞARI SADECE EKREM KILINÇ’A AİT DEĞİLDİR”

Elbette bu başarı sadece Ekrem Kılınç’a ait değildir. Bu başarı aynı zamanda kulübün ilk kurucu başkanı Mehmet Ali Çetin'e, yıllardır hiçbir ücret almadan hatta cebinden harcama yapan ayrıca tüm boş zamanlarını sahada geçiren Antrenör Ahmet Karadaş'a, gençler için her zaman bir şeyler yapmaya çalışan ve takım için gecesini gündüzüne katan Hamza Parlak ve Mustafa Atabak'a, sosyal medyada adeta devrim yaratan İsmet Yılmaz'a, bu yıl yönetimimize katılan ve çalışkanlığıyla göz dolduran Ahmet Uluçay'a, İbrahim Kökpınar ve Muhammet Yetiş’e zaman konusunda sorunları olmasına rağmen konu gençlik olunca maddi ve manevi desteklerini esirgemeyen Veysi Öztürk'e, söz konusu Kâhta ve bizim çocuklarımız olunca her türlü yardımlarını esirgemeyen, takımın atom karıncası Halil Korkut'a ve daha önceki yıllarda takımımızın yönetiminde yer alan tüm arkadaşlara, gençlerimizi çalıştıran Antrenörlerimiz Ramazan Demir'e, Osman Özkan'a, Şehmuz Taş'a, Barış Solgun'a ve diğer hocalarımıza, Kahta Belediyesine, Kâhta Minibüsçüler ve Dolmuşçular Kooperatifine, İlçe Halk Eğitim Müdürlüğüne ve personeline, Kahta Kaymakamlığına, sponsor olan tüm iş insanlarımıza, İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Mustafa Çiçek'e, basınımızın güzide temsilcilerine, saha çalışanlarımıza, eski ve yeni futbolcularımıza, futbolcularımızın ailelerine aittir.

Katkısı olan, yanımızda olan, bize destek veren herkese teşekkür ediyorum. Bu değerli insanlarımızla ve kurumlarımızla birlikte bizim de çorbadaki tuz misali katkımız olmuşsa ne mutlu bizlere.” Diye konuştu.

ekrem-kilinc.jpg

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.