Başkan Kılınç, Adıyaman Tanıtım Günlerini Değerlendirdi

Başkan Kılınç, Adıyaman Tanıtım Günlerini Değerlendirdi

Kahta İdman Yurdu Spor Kulübü Başkanı Ekrem Kılınç, bu yıl İstanbul Yenikapı’da üçüncüsü düzenlenen Adıyaman Tanıtım Günleri’nin olumlu ve olumsuz yönlerini haber sitemize değerlendirdi.

Binlerce yıllık tarihi ve kültürel birikimi ile birçok medeniyetin buluştuğu ve kaynaştığı önemli yerleşim merkezlerinden biri olduğuna dikkat çeken Başkan Ekrem Kılınç, dört gün süren tanıtım günlerinde Adıyaman’ın sahip olduğu tüm değerler Türkiye ve dünyaya tanıtılmaya çalışıldığını söyledi.

Başkan Ekrem Kılınç, “Adıyaman’ın sahip olduğu tüm değerleri tanıtmak amacıyla İstanbul Yenikapı’da üçüncüsü düzenlenen Adıyaman Tanıtım Günleri’ne katıldım. Binlerce yıllık tarihi ve kültürel birikimi ile çoğu medeniyetin buluştuğu ve kaynaştığı önemli yerleşim merkezlerinden biri olan Adıyaman, dört gün süren organizasyonla bağrındaki tüm güzelliklerini İstanbul’dan etkinlik alanında tüm Türkiye’ye ve dünyaya tanıtılmaya çalışıldı.

Birlikte yaşama kültürünün en güzel örneğini sergileyen kadim medeniyetler şehri Adıyaman’ımızın tanıtım günlerine katılmak ve İstanbul’daki değerli hemşehrilerimizi ziyaret etmek için birkaç günlük İstanbul seyahatini gerçekleştirdim.

“BAZI HEMŞEHRİLERİMİZİ ZİYARET ETME FIRSATI OLMADI”

Öncelikle gittiğimiz her yerde bizi en güzel şekilde ağırlayan, misafir eden bütün dostlara çok teşekkür ediyorum. Birkaç gün ayırdığımız bu zaman diliminde maalesef bazı dostlarımızı ziyaret edemedik. Onlarla muhabbet etme fırsatını yakalayamadık, kucaklaşamadık. Allah ömür verirse bir başka gidişimizde program yoğunluğundan çaylarını içemediğimiz hemşehrilerimizi ve ilimizi temsil eden diğer sivil toplum örgütlerimizi de ziyaret edeceğiz.

Adıyaman Tanıtım Günleri’ne ilk kez katıldık. Çok güzel bir organizasyon yapılmıştı ve gerçekten ciddi bir emek verilmişti. Katkısı olanlara, orada görev alanlara, vitrinde olmayıp ama emek veren yöneticilere ayrıca çalışanlara çok teşekkür ediyoruz.

TANITMANIN DIŞINDAKİ KAZANIMLAR

Gözlemlediğimiz kadarıyla tanıtım günlerinin ilimizi tanıtma işlevi dışında kazanımları arasında hemşehrilerimizin bir araya gelerek hasret gidermeleri ve tanıtım alanını ziyaret eden bütün siyasi temsilcilerimizin birlik ve beraberlik mesajı vermeleridir.

“ORADA ÇEKİLEN FOTOĞRAFLARI KAHTA’DA GÖREMİYORUZ”

Bu demek oluyor ki, siyasi fikirlerimiz farklı olsa da istersek ilimiz için, insanımız için her platformda bir araya gelebiliriz. Şehrimizi geliştirmeye yönelik ortak politikalar da üretebiliriz. Ancak biz bunu şu ana kadar memleketimizde gerçekleştiremedik. Çünkü siyasetin o bilinen yüzünü kendimize kalkan edindik. Onun arkasına sığınarak birbirimizi hep kandırdık. Her ne kadar İstanbul'da hep birlikte fotoğraflar çekip paylaşsak da bunu kentimizde şu ana kadar hayata geçiremedik. Orada çekilen fotoğrafları Kahta’da göremiyoruz. Bizim hayalimiz bunu şehrimizde de gerçekleştirmektir.

“TARİH EYLÜL-EKİM OLASAYDI DAHA ÇOK ZİYARETÇİ GELEBİLİRDİ”

Ayrıca organizasyon, İstanbul'da havaların iyice soğuduğu tarihlerde değil de eylül, ekim gibi erken tarihlere alınırsa alanın daha çok ziyaretçi tarafından ziyaret edileceğine inanıyorum” diye konuştu.

Haber: Hüseyin TÜRKOĞLU

ekrem-kilinc-1.jpg

 

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.