Başkan Ekrem Kılınç’tan Yeni Yıl Mesajı

Başkan Ekrem Kılınç’tan Yeni Yıl Mesajı

Kahta İdman Yurdu Spor Kulübü Başkanı Ekrem Kılınç yeni yıl dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Yeni yılda, geçmişin muhasebesini yaparak, yeni ufuklar, yeni projeler ve değişimlere dikkat çeken Başkan Ekrem Kılınç, ilçemizin tüm dinamikleriyle işbirliği ve dayanışma içerisinde bulunmaya devam edeceğini söyledi.

Başkan Kılınç, “İnsanlığın ortak sorunlarının aşılması, güven ve huzur dolu müreffeh bir dünyada yaşama arzusunu beraber paylaşan tüm Adıyaman ve Kahtalı kardeşlerimle beraber, geçmişin muhasebesini yaparak, yeni ufuklar, yeni projeler ve değişimlerle, halkımızın yarınlara daha umutla bakabilmesini umut ediyorum. Yeni ümit ve beklentilerle yeni bir yıla daha girerken hepimiz, ilçemizin bütün kesimleriyle el ele vererek, gönül gönüle çalışmaya, inanç, heyecan ve azmimizi diri tutarak, ilçemizin tüm dinamikleriyle işbirliği ve dayanışma içerisinde bulunmaya devam edeceğiz. Geçmişin muhasebesini yaparak yeni yılda ve daha nice yıllarda insanlığın gücüne inanarak, ümidimizi canlı tutarak, karamsarlığa kapılmadan, yorulmadan, kardeşlik hukukuna sadık kalmaya gayret edeceğiz. Dünyada ve ülkemizde ekonomik, siyasi ve sosyal belirsizliklerin meydana getirdiği olayların ortadan kalktığı, insanlık için her alanda iyileşmelerin artarak devam ettiği bir yıl olmasını temenni ediyor, bu duygu ve düşüncelerle tüm hemşehrilerimin yeni yılını kutlar, 2022 yılının ülkemizde ve dünyada hayırlara vesile olmasını temenni ederim” dedi.

JI SEROK EKREM KILINÇ PEYAMA SERSALÊ

Serokê Klûba Sporê ya Kahta Îdman Yurdu Ekrem Kılınç, ji bo sala nû peyamek weşand. 
Serok Ekrem Kılınç, di sala nû de bi hesabkirina rabirdûyê bal kişand ser asoyên nû, projeyên nû û guhertinan û got ku ew ê bi hemû dînamîkên navçeya me re di nav hevkarî û hevgirtinê de bin. Serok Kılınç wiha got: "Bi hemû birayên xwe yên Adiyaman û Kahtayê yên ku dixwazin pirsgirêkên hevpar ên mirovahiyê bi ser bikevin û di cîhaneke dewlemend a tijî bawerî û aşitiyê de bijîn, ez hêvî dikim ku gelê me bi çavekî zêdetir li pêşerojê binêre. Hêvî, bi asoyên nû, proje û guhertinên nû, bi hesabkirina rabirdûyê. Dema em bi hêvî û hêviyên nû derbasî sala nû dibin, em ê bi hemû dînamîkên navçeya xwe re bi hemû beşên navçeya xwe re, ji dil heta dil bixebitin, bawerî, heyecan û biryardariya xwe zindî bihêlin, bi hemû dînamîkên navçeya xwe re hevkarî û hevkariyê bikin. . Em ê hewl bidin ku bi zagona biratiyê re, bêyî ku reşbîn û westayî bin, hêviyên xwe zindî bihêlin, di sala nû de û gelek salên din jî bi hesabkirina rabirdûyê bi hêza mirovahiyê bawer bikin. Hêvîdar im ku ev sal bibe salek ku bûyerên ku ji ber nezelaliyên aborî, siyasî û civakî yên li cîhanê û welatê me ji holê rabin û pêşketinên di her warî de ji bo mirovahiyê her ku diçe zêdetir bidomin. Hest û raman û hêvîdar im sala 2022 li welatê me û li cîhanê bibe wesîleya xêrê."

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.