Başkan Ekrem Kılınç’tan Berat Kandili Mesajı

Başkan Ekrem Kılınç’tan Berat Kandili Mesajı

Kahta İdman Yurdu FK Başkanı Ekrem Kılınç, Berat Kandili dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Başkan Ekrem Kılınç mesajında, savaşların ve salgının son bulduğu, sevginin, adaletin ve iyiliğin hakim olduğu daha adil bir dünya temennisinde bulundu.

Başkan Ekrem Kılınç yayınladığı mesajında: “Ramazan Ayı’nın müjdecisi olan Berat Gecesi, Yüce Allah’ın rahmetine ve affına varmak için kıymetli bir vesiledir. Dünyayı okuyup, kendimizi muhasebe etmek için böyle önemli bir gece bulunmaz bir fırsattır. Allah hepimize böyle gecelerin faziletinden istifade etmeyi nasip etsin. Arınma, af ve kurtuluş anlamlarına gelen, böyle mübarek bir gecenin feyzinden yararlanırken hem hastalarımızı hem de sevdiklerimizi arayıp hal hatır sormayı varsa küslüklerimizi sonlandırmaya çalışalım. Dargınlık duvarını yıkalım. Gün, kırılan kalpleri onarma, kin, nefret ve intikam duygularını aşma günüdür.

Bu duygularla başta Kahta ve Adıyamanlı hemşerilerimiz ve aziz milletimiz olmak üzere, tüm İslam Âlemi’nin Berat Kandil’ini kutluyorum.

Savaşların ve salgının son bulduğu, sevginin, adaletin ve iyiliğin hakim olduğu daha adil bir dünyayı yüce Allah’tan niyaz ediyorum” ifadelerine yer verdi.

ekrem-kilinc.jpg

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.