Başkan Çetinkaya: “28 Mayıs Bir Milat Olacak”

Başkan Çetinkaya: “28 Mayıs Bir Milat Olacak”

Ak Parti Kahta İlçe Başkanı Osman Çetinkaya:"28 Mayıs yarım kalan seçimin tamamlanacağı bir milat olacak" dedi.

28 Mayıs Pazar günü yapılacak Cumhurbaşkanlığı 2. Tur Seçimlerinden Recep Tayyip Erdoğan'ın galip olarak çıkacağını kaydeden Çetinkaya, "Siz Değerli Kahta halkından, daha fazla destek ve dua bekliyoruz" dedi.

AK Parti'nin 21 yıldır çok güzel işler yaparak vatandaşa hizmet ettiğini söyleyen Ak Parti Kahta İlçe Başkanı Osman Çetinkaya, her seçimde sandıktan birinci çıkmasında Kahta halkının verdiği desteğe işaret ederek," 28 Mayıs Pazar günü yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçiminde tekrar sizlerden daha fazla destek ve dua bekliyoruz. Cumhurbaşkanımızın daha güçlü bir şekilde seçilmesi için 28 Mayıs Pazar günü hep birlikte Kahta'nın her daim ilklere ve başarılara imza atan bir ilçe olduğunu yine göstereceğiz."

28 Mayıs'ın yarım kalan seçimin tamamlanacağı bir milat olacağını belirten Başkan Çetinkaya, Kahta'ya önem veren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Adıyaman mitingindeki konuşmasında Kahta'ya gerçekleştireceği ziyaret edeceği sözünü hatırlatarak, "Allah’ın izniyle 14 Mayıs'ta aldığımız %80'lik oy oranımızı, İnşallah 28 Mayıs’ta bu oranı %90'lara çıkaracağız" dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.