Av. Ali Yücel, Yeniden Refah Partisinden Aday Adayı Oldu

Av. Ali Yücel, Yeniden Refah Partisinden Aday Adayı Oldu

Av. Ali Yücel, Yeniden Refah Partisi'nden Kahta Belediye Başkanı Aday adaylığı başvurusunda bulundu.

Yeniden Refah Partisi Adıyaman il binasında başvuru dosyasını İl Başkanı İsmail Demir’e teslim eden Av. Ali Yücel, Kahta Belediye Başkanı aday adayı olduğunu açıkladı.

Önceki dönemlerde Kahta Dernekle Federasyonu Başkanlığını da yürüten Av. Ali Yücel Kahta’nın sorunlarını bildiğini belirterek, “Ben Kahta sevdalısı bir evladınız olarak Kahta’nın sorunlarını ve çözümlerini çok iyi biliyorum. Bu anlamda Kâhta’mıza daha iyi bir hizmet için böyle hayırlı bir yola çıktım. İlçemizdeki gençlerimize yeni ve güzel bir gelecek sunmak, insanlarımızın diğer illere olan göçünü önlemek, Kahtalı hemşerilerimizin en temel ihtiyacı olan hizmetleri yapmak, Kahta’nın makus talihini değiştirerek sorunlarına çözüm bularak, değerli halkımıza hizmet etmek için Yeniden Refah Partisinden Kahta Belediye Başkanlığı için aday adayı oldum.

Şimdiye kadar yaptığım siyasi ve sosyal alandaki çalışmalarım, her zaman daha güzel yaşanılacak bir Kâhta’mız için olmuştur. Şimdi de büyük bir sorumluluk ve çalışma gerektiren bir göreve talip olarak hizmet etmek istiyorum” dedi.

Haber: Hüseyin Türkoğlu

ali-yucel.jpeg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.