AK Parti Köy Ziyaretlerine Aralıksız Devam Ediyor

AK Parti Köy Ziyaretlerine Aralıksız Devam Ediyor

AK Parti Adıyaman Milletvekili Adayı, Dr İhsak Şan, Kahta İlçe Başkanı Osman Çetinkaya ile birlikte seçim çalışmalarını köyleri gezerek sürdürüyorlar

Yapılacak olan 14 Mayıs seçimlerinde AK Parti’den 2. Sıra Milletvekilli Adayı Dr. İshak Şan, AK Parti Kahta ilçe Başkanı Osman Çetinkaya ile birlikte  seçim çalışmaları kapsamında Çıralık ve Bölükyayla Köylerinde vatandaşlarla bir araya gelerek seçimin önemine vurgu yaptılar.

AK Parti Adıyaman Milletvekili Adayı Dr. İhsak Şan, 14 Mayıs’a kadar Kâhta’nın bütün köylerini ve her noktasına ulaşmaya gayret edeceklerini ifade ederek: “Biz seçim çalışmalarımıza aralıksız devam ediyoruz. Gittiğimiz her yerde genç, yaşlı herkesin ilgisiyle karşılaşıyoruz. Biz halkımızın içinde yer alarak aslında moral motivasyonumuzu da arttırıyoruz. İşte bu birlikteliğimiz ve gücümüz inşallah 14 Mayıs’ta sandığa yansıyacak.” Dedi.

AK Parti Kahta ilçe Başkanı Osman Çetinkaya ise, “Bu seçim ülkemizin kaderini tayin edecek kritik bir seçimdir. Adıyaman’ımız için, daha güzel ve güçlü yarınlarımız için el birliğiyle çalışmaya devam edeceğiz. Ülkemizin demokrasisine, birliğine ve kalkınmasına sahip çıkacağız. Türkiye Yüzyılı için doğru zaman, doğru adam ve doğru adımlarla yola devam edeceğiz. İnşallah 14 Mayıs’ta sandıkların açılmasıyla birlikte Türkiye Yüzyılı’nın da kapılarını açmış olacağız.” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.