AK Parti Kahta Teşkilatı Av. Gaffar Çelebi’ye Emanet

AK Parti Kahta Teşkilatı Av. Gaffar Çelebi’ye Emanet

AK Parti Kahta İlçe Başkanlığı'nı kendi isteği ile istifa eden Osman Çetinkaya, parti binasında düzenlenen devir teslim töreni ile görevini Av. Gaffar Çelebi’ye devretti.

Partililere veda ederek haklarını helal etmelerini isteyen eski Başkan Osman Çetinkaya, görevden ayrılmasının tamamen kendi isteği doğrultusunda olduğunu vurguladı.

İlçe başkanlık görevini devraldıktan sonra seçim çalışmalarında yakaladıkları başarılara dikkat çeken Eski Başkan Osman Çetinkaya, “İlçe başkanlık görevden ayrılmam tamamen kendi isteğim doğrultusunda olmuştur. Bugünde yarında her zaman partimizin emrinde olacağız. Bugün başkanlık görevini sizlerin huzurunda başkan yardımcım Av. Gaffar Çelebi’ye devrediyorum. Her zaman Gaffar başkanımın yanında olacağız. Herkesten haklarını helal etmelerini istiyorum. Ne yaptıysam partimin başarısı için yaptım. Verdiğim kararlar beni bağlar. Görevi devraldıktan sonra 3 seçim geçirdik. Milletvekilliği seçiminde yüzde 71,Cumhurbaşkanlığındayüzde 82, Yerel Seçimlerde yüzde 37 oy aldık. İki beldemizde seçim kazandık. 5 İl Genel Meclis Üyesi çıkardık. Bu başarı kolay kolay elde edilmeyecek bir başarı. Kahta teşkilatı olarak tarih yazdık. Bu büyük başarıyı yaşattığınız için hepinize sonsuz teşekkür ediyorum. Bize güvenen Kahta halkına teşekkür ediyorum. Tekrardan hakkınızı helal edin. Durmak yok yola devam diyoruz” diye konuştu.

Eski Başkan Osman Çetinkaya’ya hizmetinden dolayı teşekkür eden Kahta Belediye Başkan Yardımcısı Bünyamin Balcı, görevi devralan Gaffar Çelebi’ye hayırlı olsun temennisinde bulundu.

Görevi devralan yeni başkan Gaffar Çelebi ise, “Başkan Osman Çetinkaya ile uzun süreden beri AK Parti çatısı altında siyaset yapıyoruz. Osman Başkan’ın partiye maddi manevi büyük katkıları olmuştur. Göreve geldikten sonra birlikte girdiğimiz 3 seçimde büyük başarı elde edilmiştir. Emeğinden dolayı kendinse çok teşekkür ediyorum. İnşallah bundan sonra birlikte olacağız ”diye konuştu.

gaffar-celebi.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum