AK PARTİ GENEL BAŞKAN YARDIMCISI KANDEMİR KAHTA’DA

AK PARTİ GENEL BAŞKAN YARDIMCISI KANDEMİR KAHTA’DA

AK Parti Teşkilat Buluşmaları programı kapsamında Kahta’ya gelen AK Parti'nin Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir, ilçe teşkilatıyla bir araya geldi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir, AK Parti Bölge Koordinatörleri ve beraberinde AK Parti Adıyaman Milletvekilleri ile birlikte Kahta’da partililerle bir araya geldi.

Daha sonra sırasıyla konuşma yapan Milletvekilleri ise toplantının hayırlara vesile olmasını dileyerek, AK Parti hükümetlerinin Adıyaman’daki yatırımlarından bahsetti.

AK Parti’nin kuruluşundan bu yana çok badireler atlattığına değinen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir ise, “Türkiye, zor zamanları geride bıraktı. Allah’ın izniyle 2020, 2021 daha iyi olacak. Çocuklarımıza gençlerimize iş kurduğumuz, ekmeğimizi büyüttüğümüz, refahımızın arttığı, demokratik gelişmelerde, insan haklarında, özgürlüklerde tüm Dünya’ya örnek teşkil ettiğimiz bir Ülke olduk. Atlattık o sıkıntılı günleri. Bunu el ele, gönül gönüle yapacağız.” dedi.

‘VATANDAŞLARIMIZA DERDİMİZİ İYİ ANLATMAMIZ LAZIM’

7. Olağan kongremiz yaklaşıyor. Bu kongre sürecimizi de vesile kılıp, içerde değerlendirmelerle değil, dışarıda vatandaşımıza derdimizi, iddiamızı anlatacağımız bir sürece çevirmemiz lazım. Ben MYK toplantılarımızda hep söylüyorum. Konu ne olursa olsun, Cumhurbaşkanımız dönüyor bana “Erkan, teşkilattaki arkadaşlarımız vatandaşımıza iyi anlatıyorlar mı?” Biz, her defasında, “Efendim hiç endişeniz olmasın, arkanızda çok sağlam kale gibi teşkilatlarınız var. Bugüne kadar başımıza gelen hadiseleri teşkilatlarımızın gücü sayesinde atlattık. İnşallah bundan sonra da böyle olacak. 7. Olağan kongre sürecimizin hayırlara vesile olmasını diliyorum.”

Kandemir ve beraberindeki heyet, sırasıyla Adıyaman, Gölbaşı ve Besni teşkilatlarıyla buluşmak üzere Kahta’dan ayrıldı.

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.