AK MES Prefabrik Evlere Talep Artıyor

AK MES Prefabrik Evlere Talep Artıyor

Deprem’den sonra konut fiyatlarındaki artış ve ev sahibi olmak isteyenler prefabrik evlere rağbet gösteriyor.

AK MES Prefabrik müstakil ev modelleri prefabrik sektörü ile hayat buluyor.

Son yıllarda yoğun ilgi gösterilen AK MES Prefabrik Evlere talep artıyor. AK MES Prefabrik evler hazır yapılar olarak bilinse de iç ve dış dizayn tasarımı tamamen kişinin isteğine bırakılıyor.

Birbirinden farklı tasarımları ile kurulum yapılacak olan noktalara ayrı bir modernlik katan AK MES Prefabrik Evler, müstakil yaşam tarzını benimseyen herkese ayak uyduruyor.

AK MES Prefabrik evler, birbirinden modern model çeşitleri ile ev sahibi olmak isteyenlere büyük avantajlar sunuyor. Kendinize ait bir ev satın aldığınızda ödeyecek olduğunuz tutar bir defaya mahsus olup yıllarca kira ödemenize gerek kalmıyor. Artan maliyetler nedeni ile son dönemlerin en çok artış gösteren yapılardan bir tanesi klasik betonarme evlerdir. Geçmiş yıllarla kıyaslandığında yaklaşık olarak % 100 artış gösteren evler, ev satın almak isteyen kişileri de zor durumda bırakıyor. Bütçe konusunda uygun fiyatlı bir ev arayışı içerisindeyseniz, AK MES Prefabrik ev modellerini tercih ederek bütçenizi sarsmayan evlere sahip olabilirsiniz.

KISA ZAMANDA TESLİMAT SEÇENEĞİ

Aynı zamanda AK MES Prefabrik evler, kısa zamanda teslimat seçeneğiyle acil durumlarda ihtiyaçlarınızın giderilmesi noktasında da yardımcı oluyor. Ayrıca dilediğiniz tüm noktalara kurulabilen prefabrik evler, demontaj özelliğiyle de dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor. Evinizi bir yerden alıp farklı bir noktaya taşımak isterseniz de alanında uzman ekiplerden destek alarak prefabrik evinizi farklı noktaya inşa ettirebilirsiniz.

DEPREM GİBİ DOĞAL AFETLERE KARŞI DA EKSTRA KORUMA SAĞLIYOR

AK MES Prefabrik evler, Avrupa standartlarına uygun malzemeleriyle kaliteli bir yapıya sahip olmanızı sağlarken yangına karşı dayanıklı olan malzemeleri ile sizleri bu risklerden koruyor. Aynı zamanda deprem bölgesinin olduğu noktalarda tercih edilen AK MES Prefabrik evler deprem gibi doğal afetlere karşı da ekstra koruma sağlıyor. Doğan özelliği ve yapısı bakımından esnek bir malzemeden oluşmasından dolayı evin yıkılma durumu asla söz konusu değildir.

UZUN YILLAR KULLANILMASINA İMKAN SAĞLIYOR

AK MES Prefabrik Evler kalabalık aileler için de uygun olan çift katlı çelik prefabrik ev modeli geniş ve kullanışlı yapıya sahiptir. Daha küçük ve minimalist bir ev modeli tercih etmek isterseniz de tek katlı 2+1 standart müstakil ev modellerini tercih edebilirsiniz. AK MES Prefabrik Evlerde kullanılan çelik konstrüksiyon malzemeler ile yapının uzun yıllar kullanılmasına imkan sağlıyor. Kesinlikle paslanmaz malzemeden oluşan bu yapılar sorunsuz bir kullanım vadediyor. AK MES Prefabrik ev modelleri 4 mevsim kullanıma uygun olmasından dolayı Türkiye’nin her noktasında kullanıma uygundur.

İletişim için

0850 441 76 36

M.Fatih ADSAY : 0536 778 89 02

M.Esaf ÖZÇELİK : 0537 064 93 18

ak-mes-1.jpegak-mes-2.jpegak-mes-3.jpegak-mes-4.jpeg

ak-mes-5.jpegak-mes-6.jpegak-mes-7.jpeg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.