ADIYAMANLILAR VAKFI ANKARA ŞUBESİ İSTİŞARE İÇİN TOPLANDI

ADIYAMANLILAR VAKFI ANKARA ŞUBESİ İSTİŞARE İÇİN TOPLANDI

Adıyamanlılar Vakfı Ankara Şubesi  “İstişare” toplantılarına aralıksız devam ediyor.

Açıldığı günden beri Ankara’da ikamet eden Adıyamanlıların uğrak merkezi olan Adıyamanlılar Vakfı Ankara Şubesi, çalışmalarına ve etkinliklerine yenilerini ekleyerek sürdürüyor.

Vakfın 4. İstişare Toplantısı Vakfın Tarihi Hamamönü’ndeki binasında gerçekleştirildi.

Toplantıda,  vakıf çalışmaları ile faaliyetler detaylı bir şekilde ele alındı. Toplantıya, birbirinden değerli isimler katılarak fikir teatisinde bulunuldu.

Toplantının başında söz alan Şube Başkanı Hüseyin Duran, Vakfın çalışmaları hakkında toplantıya katılanları bilgilendirdi.

Vakfın en önemli projelerinden olan ‘’Biz Bir Aileyiz ‘’ programının önemini vurgulayan Duran, programın uygulanması noktasında hassasiyet göstermeleri gerektiğini dile getirdi.

Duran, “Biz Bir Aileyiz” projesi kapsamında Adıyamanlı öğrencilerimizle hemşerilerimizi bir araya getiriyoruz.” dedi.

Toplantıda Adıyamanlılar Vakfı Ankara Şubesi Medya İletişim Komisyonu Başkanı Murat Tak, Vakfın sosyal mecradaki konumu ve çalışmaları hakkında bilgilendirme yaptı.

Tak, “Adıyaman ile ilgili Vakıf olarak üzerimizi düşen görev ve sorumlulukları Şube olarak sosyal medya mecralarında gerçekleştiriyoruz. Bu bağlamda Adıyaman'nın bilinirliğini, tanınırlığını arttırmak için çeşitli projeler hazırlandığını dile getirdi. Hemşerilerimizden özellikle de öğrencilerimizden Adıyaman ile ilgili fotoğraf video gibi materyal talep ediyoruz. Bu materyallerin arşivini yapmak istiyoruz. Adıyaman’ı tanıtmak için elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandılar.

  Ankara Şubesi Eğitim Komisyonu Üyesi Eğitimci Ramazan Demiral ise Vakfın bu yıl ele aldığı “Değerler Eğitimi” projesi hakkında bilgi verdi. Demiral, vizyon buluşmaları, seminerler, Konferanslar ve çocuk oyun atölyeleri hakkında da kısa bir bilgilendirme yaptı.

Programda söz alan Yusuf Engin, STK’ların önceliğinin gençler olduğunu ve bu bağlamda vakfın iş sahalarının daha da genişletilmesi gerektiğini ifade etti.

Sefir Turizm işletmecisi Mehmet Şevki Sonuç ise Adıyaman'da gelecek nesillere bırakabileceğimiz bir hatıra ormanı oluşturulması gerektiğini belirterek 1000 adet fidan bağışı sözü verdi.

Şevki Sonuç, "Mazeret üretmek yerine elimizden geleni yapmalıyız, ben bu konuda üstüme düşeni yapmaya hazırım." dedi.

Adıyaman’ın vazgeçilmez lezzeti çiğ köfte ikramından sonra program sona erdi.

ankara1.jpeg

ankara2.jpeg

ankara3.jpeg

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.