Aday Adayı Tanrıverdi, Çalışmalarına Hız Kesmeden Devam Ediyor

Aday Adayı Tanrıverdi, Çalışmalarına Hız Kesmeden Devam Ediyor

2024 Mahalli İdareler seçimleri için AK Parti’den Kahta Belediye Başkan aday adayı olan Eğitimci İsmet Tanrıverdi, ilçedeki esnaf ziyaretlerine hız kesmeden devam ediyor.

Esnaf buluşmalarında hem ilçenin sorunlarını dinleyen hem de çözüm önerilerini ileten Aday Adayı İsmet Tanrıverdi, seçilmesi durumunda hem esnafın sorunlarına öncelik vereceğini hem de şehrin gelişimi ve kalkınması için istihdama yönelik projeler ile tüm kesimleri kapsayan formüllerle çok daha verimli ve kalıcı işler yapılabileceğini söyledi.

İlçenin kentsel ve alt yapı sorunlarını çözerek özellikle istihdam alanında önemli adımlar atacaklarını belirten Aday Adayı İsmet Tanrıverdi, “Belediyeyi yönetme görevi bana verilmesi durumunda, esnafların sorunlarını çözmek için gece gündüz çalışacağımı buradan taahhüt ediyorum. İlçemizdeki esnaflarımızdan çok güzel dönütler alıyoruz. Genel anlamda vatandaşımızın teveccühü bize karşı gayet güzel. Kahta’nın gelişimi ve kalkınması için istihdama yönelik projeler ile tüm kesimleri kapsayan formüllerle çok daha verimli ve kalıcı işler yapacağız. İlçenin kentsel ve alt yapı sorunlarını çözerek özellikle istihdam alanında önemli adımlar atacağız. Bu anlamda halkımıza yeni Türkiye Yüzyılını anlatmaya çalışıyoruz. Çünkü gerçekten gelecek vizyonumuz açısından ilçemiz çok kritik bir seçime giriyor. Bizler bu anlamda çalışmalarımıza hız kesmeden devam ediyoruz.” Dedi

Haber: Hüseyin Türkoğlu

ismet-tanriverdi-3.jpg

ismet-tanriverdi-1.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.