Aday Adayı Av. Ali Yücel:“Adaylığı Maddi Pazarlık Konusu Yaptılar”

Aday Adayı Av. Ali Yücel:“Adaylığı Maddi Pazarlık Konusu Yaptılar”

Yeniden Refah Partisi Kahta Belediye Başkanı Aday Adayı Av. Ali Yücel cemiyetimizi ziyaret ederek partinin yerel teşkilat mensuplarının ahlaksız davranışlarına dikkat çekti.

Maneviyat şiarıyla hareket eden Genel Merkezin aksine, partinin yerel temsilcileri, maalesef adaylığı maddi pazarlık konusu yaptığını iddia ederek ‘Önce ahlak’ diyen bir partinin, ahlaksızlıklara ve ahlaksızlık yapanlara prim vermeyeceğini söyledi.

Kahta Belediye Başkanı Aday Adayı Av. Ali Yücel, “Ahlaklı Belediyecilik şiarıyla başlatılan yerel seçim sürecinde, yerel teşkilat mensuplarının bir dizi ahlaksız davranış ve tutumlarını maalesef yaşadık.

Yeniden büyük Türkiye ve yeni bir dünya için yola çıkmış olan Yeniden Refah Partisi, önce ahlak ve maneviyat anlayışını esas almaktadır.

Yeniden Refah Partisi; güçlü olanın haklı sayıldığı değil, haklı olanın güçlü olduğu bir dünyanın inşaası için kurulmuş bir partidir. Millete karşı daima dürüst, güvenilir ve şeffaf olmayı ilke edinmiş bir partidir.

“BİZİ GELENEKSEL PARTİCİLİKTEN AYIRAN TÜM İLKELERİN YOK SAYILDIĞI BİR SÜREÇ YAŞAMAKTAYIZ”

Yeniden Refah Partisi Merkez yönetimi tarafından, yerel seçimler öncesi, Kâhta Belediyesi Başkan aday adaylığı sürecinde, tarafımıza iletilen, olmazsa olmaz denilen, bizi geleneksel particilikten ayıran tüm ilkelerin yok sayıldığı bir süreç yaşamaktayız.

“MAALESEF ADAYLIĞI MADDİ PAZARLIK KONUSU YAPTILAR”

‘Ahlaklı Belediyecilik’ şiarıyla başlatılan yerel seçim sürecinde, yerel teşkilat mensuplarının bir dizi ahlaksız davranış ve tutumlarını maalesef yaşadık. Maneviyat şiarıyla hareket eden genel merkezin aksine, partimizin yerel temsilcileri, maalesef adaylığı maddi pazarlık konusu yaptılar.

Başka partiye aday adaylığı başvurusu yapanları, maddi menfaat karşılığında aday yapma uğraşı verenler, Milli Görüşçü ve Refahçı olamaz. Genel merkezimizin bu yanlışları gözeteceğini ve yanlış yapan yöneticilere prim vermeyeceklerini düşünüyorum. ‘Önce ahlak’ diyen bir partinin, ahlaksızlıklara ve ahlaksızlık yapanlara prim vermeyeceğini umuyorum.” Diye konuştu.

Adaylıkların pazarlık konusu olması üzerinden yapılan siyasetin asla doğru olmadığını belirten Kahta Gazeteciler ve Yazarlar Cemiyeti Başkanı Mustafa İşeri ise, “Siyaset, halka hizmet etmek için gönül birlikteliğiyle tatlı bir yarış demektir. Siyaset mal mülk edinmek, zenginleşmek, kısa yoldan köşeyi dönmek için değil, sadece halka hizmet için vardır. " dedi.

Haber: Hüseyin Türkoğlu

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.