ABDURRAHMAN TOPRAK SAHALARA GERİ Mİ DÖNÜYOR?

ABDURRAHMAN TOPRAK SAHALARA GERİ Mİ DÖNÜYOR?

Siyasi kulislerin çok hızlı değiştiği ve savrulduğu Kâhta’da siyasi açıdan hareketli günler yaşanıyor.

31 Mart mahalli seçimlerden önce yaşanan gelişmeler ve bıraktığı hareketli iklim son günlerde tekrar canlanmaya başladığı görülüyor.

Şöyle ki, Ak Parti’de aday gösterilmeyen önceki dönem belediye başkanı Abdurrahman Toprak kendi kişisel sosyal medya hesabında Kâhta Belediye Başkanı İbrahim Yusuf Turanlı aleyhinde yaptığı açıklamalar ve son olarak belediyede işlerine son verilen vatandaşların kurduğu çadıra ziyareti akıllara “Abdurrahman Toprak sahalara geri mi dönüyor?” sorusunu getiriyor.

Ak Parti’den aday gösterilmeyen ve seçim süreci boyunca kurmayları ile pasif bir konumda bekleyen Eski Belediye Başkanı Abdurrahman Toprak’ın belediye işçilerini ziyareti esnasında objektiflere ‘Rabia’ işareti yapması parti ile tekrar dirsek teması yaşayacağı konusu kulislerde konuşulan konular arasında… Kâhta’da iki dönem belediye başkanlığı yapan Eski Başkan Toprak’ın önümüzdeki günlerde hem sosyal medya üzerinden verdiği mesajlarla hem de sahada yapacağı birçok hamlelerle Kâhta’da siyasi iklimi tekrar hareketlendireceği öngörülüyor.

Öte yandan ismi Ak Parti ile anılan ve son olarak İstanbul’da Adıyaman tanıtım programında Mehmet Metiner’le samimi bir görüntü veren Kâhta Belediye Başkanı İ. Yusuf Turanlı sessizliğini korurken; Ak Parti’ye yakın isimlerin belediye personellerinin sürdürdüğü oturma eylemi üzerinden verdiği mesajlarla yerel siyasetin tekrar ısınacağı, Turanlı - Toprak cephesi başta olmak üzere Kâhta’da siyasi yönden hareketli bir dönemin başlayacağı beklenenler arasında…

İlgili Haberler

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum